Używacie gadżetów erotycznych?
Różne tematy z dziedziny podróży i turystyki.
- Damian43433
Re: Używacie gadżetów erotycznych?
Post autor: Damian43433 »
Oczywiście, że uzywamy i na pewno sporo innych osób też to robi. Według mnie to jak najbardziej normalne. Jeśli szukasz sklepu z takimi zabawkami, polecam Ci zajrzeć do tego http://xn--wiat-masturbatorow-5nd.pl/ . Mają na prawdę spory wybór takiego asortymentu w korzystnych cenach
- Damian43433
Post autor: Damian43433 »
Fajnie, że udało się coś doradzić. Nie ma za co i mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli
- Terenia
Jeśli ktoś lubi to czemu nie. Dla mnie podstawą jest skuteczne zabezpieczenie. Odkąd mam belarę, a biorę ją już ponad rok, to seks jest o wiele lepszy teraz. Nie ma obawy przed wpadką, nie ma liczenia dni płodnych, co przy nieregularnych miesiączkach w sumie i tak nie dawało pewności. Z zabezpieczeniem jest dużo lepiej.
Post autor: łucja »
Wydaje mi się, że dużą pomoc można otrzymać w artykułach, które dostępne są na stronie StrefaNamietnosci.pl. Wiele osób czerpie informacje z takich miejsc, aby jak najwięcej ich poznać. Coraz to więcej osób dba o swoją świadomość w strefie seksualnej i to bardzo dobra wiadomość.
hotele nad morzem krynica morska
hotele nad morzem krynica morska
Post autor: Andżela »
Hej, pewnie, że razem z mężem używamy takich gadżetów w naszej sypialni i powiem szczerze - żałuje, że tak późno u nas zagościły
, bardzo, ale to bardzo pomagają w zerwaniu z rutyną. Tu znajdziesz ciekawy artykuł o takich gadżetach, może będzie pomocny w doborze pierwszego z nich
- http://kobiecareka.pl/Jak-dziala-naklad ... -sypialni/

Post autor: zośka0322 »
Tak przy temacie sypialni to czy zdecydowalibyście się wypróbować z partnerem/partnerką jakieś gadżety erotyczne? Chociażby coś z tej kategorii Erotino.pl? Dajcie znać!
- kuleczka
pewnie
zdarzaja sie rozne gadzety bo lubimy sobie urozmaicac z partnerem zycie lozkowe i probowac nowych rzeczy, jednak najwazniejszym wydaje mi sie pamietac o odpowiednim nawilzeniu pochwy. Przez uzytkowanie roznych lozkowych zabawek latwo o podraznienia a dzieki uzyciu nawilzajacego zelu feminum mozemy nie tylko zwiekszyc doznania ale zapobiec podraznieniom czy infekcjom spowodowanym suchoscia pochwy

Post autor: Gońda »
Mi podnieść temperaturę w sypialni pomogły informacje które przeczytałam na blogu kliniki Stonava, o tym że w razie wpadki w Czechach mogę legalnie usunięć ciążę. Teraz już się tak nie stresuję przed wpadkąkozi44 pisze: ↑30 lip 2020, 20:49 Chciałbym się was zapytać czy używacie w sypialni jakiś gadżetów erotycznych? Jeśli tak to gdzie w ogóle można je kupić?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby