seks na odległość
Różne tematy z dziedziny podróży i turystyki.
- Karola123
Re: seks na odległość
Z tym to właśnie jest różnie. Niektóre pary radzą sobie z tym bez większych problemów a niektórym jest bardzo ciężko. Wiem że niektórzy zdecydowali się zakupić http://xn--wiat-lovense-mlc.pl/ może wy też wypróbujcie ten sposób .
- Terenia
Jestem bardzo zaskoczona, że są takie możliwości. Na szczęście mój ukochany nigdzie nie wyjeżdża. Kochamy się mogę powiedzieć, że często. Zdecydowałam się też na stałą antykoncepcję. Dużo lepiej, w końcu bez stresu, a za to więcej przyjemności.
Post autor: mażka »
@Terenia a jaka u Ciebie antykoncepcja, jest tyle różnych metod. Zanim wybiorę się do ginekologa, a mam taki zamiar chętnie się dowiem o pewnych metodach.
- Terenia
W moim przypadku są to tabletki belara, dwuskładnikowe z małą dawką hormonów. Często przepisywane z tego co mi mówił ginekolog, ponieważ są dobrze tolerowane przez organizm. Możesz zapytać swojego ginekologa.
Post autor: Paweł »
Jeśli ktoś z was chce spotkać się z ładną kobietą, chętną na seks i na spełnienie wszystkich zachcianek to sprawdźcie koniecznie na ogłoszenia towarzyskie to internetowy serwis ogłoszeń towarzyskich. Znajdziecie tutaj wyłącznie sprawdzone i wiarygodne anonse erotyczne dziewczyn z całej Polski.
- marika
Mój facet jest handlowcem, także kilka razy w miesiącu wyjeżdża. Ale jak wraca to mamy wtedy czas tylko dla siebie, oczywiście mam na myśli ten spędzany w sypialni. Przyjmuję tabletki antykoncepcyjne vines także nie musimy co jakiś czas myśleć o gumkach.
Post autor: Małgosia »
Często jest tak, że pary bawią się na odległość, w końcu mamy telefony, kamerki, a nawet gadżety, które można sterować telefonem z dowolnego miejsca na Ziemi. Ostatnio przejrzałam sex shop online i znalazłam kilka ciekawych rzeczy tego typu. Szczerze mówiąc wydają się być ciekawą alternatywą dla osób, które mieszkają daleko.
Post autor: Wonś »
Sex przez telefon to super opcja dla Par, które mieszkają na odległość. Zawsze zabawiałem się z żoną w ten sposób, tak mocno mi się to spodobało, że mimo rozwodu nadal uwielbiam w ten sposób spędzać wolny czas.
Jak mam spokojny wieczór to dzwonię na sextelefon.org, tam zawsze jest konkretna zabawa! Uwielbiam dziewczyny, które tam pracują.
Jak mam spokojny wieczór to dzwonię na sextelefon.org, tam zawsze jest konkretna zabawa! Uwielbiam dziewczyny, które tam pracują.
Post autor: poluś4333 »
Wchodźcie sobie na stronę https://www.strefanamietnosci.pl/ jeśli chcecie przeczytać sobie o wielu różnych sprawach ze strefami intymnymi. Można się wiele dowiedzieć i można też przeczytać sobie o przeróżnych problemach. Na pewno będziecie zadowoleni. Skorzystajcie, jak najbardziej.
Post autor: Baśka »
Teraz to nawet niektórzy umawiaj się na seks kamerki. Sa nawet portale takie jak ten https://gogogirl.pl/all/kujawsko_pomorskie/wloclawek gdzie można znaleźć ogłoszenia od kobiet i mężczyzn które szukają towarzystwa. Można z nimi umawiać się na seks randki lub właśnie na seks na kamerki.
Post autor: martuś »
Podoba mi się to nowoczesne i liberalne podejście do spotkań ,seksu, związków czy relacji między kobietą a mężczyzną. Jestem ciekawa czy umawialiście się kiedyś na sex randki i spotkania bez zobowiązań ? Poznałam ostatnio ciekawy serwis z ogłoszeniami https://www.boonga.pl i właśnie tam można przejrzeć ogłoszenia mężczyzn i kobiet, którzy szukają partnera do spotkań w wiadomym dość celu, bo jesteśmy dorośli prawda? Jeśli nie skorzystaliście z takich ofert to może czas zacząć umawiać się na sex spotkania z atrakcyjnymi partnerami, nie mówię, by skakać z kwiatka na kwiatek, ale podobno każdy potrzebuje się wyszaleć przed dorosłym życiem i raczej już stagnacją z jedną partnerką czy parterem ?
Post autor: Rafał »
Jeśli macie problem ze swoim życiem seksualnym i chcecie cos zmienić to może umówcie się na seks z doświadczoną kobietą. Mam na myśli ogłoszenia towarzyskie Jeśli jesteście zainteresowani to zajrzyjcie na taki portal. Oprócz ogłoszeń są tam też materiały erotyczne, zdjęcia wideo. Może o to wam chodzi najbardziej.
Post autor: witek »
Seks na odległość? Pierwsze słyszę. Przecież po co sobie komplikowac życie, kiedy możecie wejść na HUSTYLY. Tam na pewno znajdziecie ogłoszenia kobiet z waszego miasta, ktore są w stanie spotkać się z wami jeszcze dzisiaj na niezapomniane przeżycia.
Post autor: damiann »
Wielu mężczyzn doświadcza problemów z potencją w pewnym momencie swojego życia. Na szczęście istnieją sposoby, aby im zaradzić. Blog https://kamagramax.pl/blog/ oferuje kompleksowe porady dotyczące radzenia sobie z problemami związanymi z męskim zdrowiem seksualnym. Odwiedź blog, aby uzyskać więcej informacji na temat tego, jak zwiększyć potencję i utrzymać satysfakcję seksualną.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby