Cześć,
Czy ktoś z was zna sie na prawie? Chociaz troche? Potrzebuje dobrego prawnika z okolicy Opola
Alimenty
Różne tematy z dziedziny podróży i turystyki.
- BozenaNowak
- JakubNowakowski
Re: Alimenty
Post autor: JakubNowakowski »
Moja siostra rok temu wspolpracowala z jedna kancelaria - tutaj strona www.
Bardzo dobrze jej sie dogadywalo z prawniczka. Wygrala wiecej niz zakladala, poniewaz jej yly juz maz probowal oszukiwac w sadzie i zataic prawdziwe zarobki ...
Bardzo dobrze jej sie dogadywalo z prawniczka. Wygrala wiecej niz zakladala, poniewaz jej yly juz maz probowal oszukiwac w sadzie i zataic prawdziwe zarobki ...
- AdeleHundl
Post autor: AdeleHundl »
W takich sprawach warto doradzać się u dobrych prawników. Takich na pewno znajdziesz na tej stronie .
Jednak smutek jest gościem, którego niełatwo się pozbyć.
- fabi
Wiele zależy od tego, z jakim problemem się borykasz. Chociaż znam jedną bardzo uniwersalną kancelarię. To https://jrkancelaria.pl/,pomogli mi zarówno przy sprawie rozwodowej jak i problemach z pracodawcą. Śmiało mogę ich polecić. Myślę, że z tematem alimentów też sobie poradzą.
- martez
Bardzo często sąd orzeka o alimentach na kolejnej sprawie i raczej ja nie słyszałem aby ich nie zarządził. Jeśli już faktycznie w naszym związku dojdzie do rozwodu to polecam lekturę https://www.lexagit.pl/jak-uzyskac-alimenty-na-dziecko/ aby wiedzieć jak można uzyskać alimenty na dziecko.
- Terenia
Nie wiem jak wy, ale ja czytając prawnicze teksty, te różne paragrafy to i tak wiele z tego nie wiem. Dlatego uważam, że pomoc adwokata w tego rodzaju sprawach to najlepsze rozwiązanie. Sama tak zrobiłam. Adwokat Barbara Węgłowska z kancelarii Węgłowski udzieliła mi wszelkiej niezbędnej pomocy w tym zakresie. Dla mnie to bardzo dużo.
Post autor: Groźna »
Niezdolność finansowa płatnika alimentów jest jednym z powodów, dla których sąd może zwolnić rodzica od obowiązku alimentacyjnego. Jeśli płatnik znajduje się w trudnej sytuacji materialnej, która uniemożliwia mu dostarczanie wsparcia finansowego, może ubiegać się o zwolnienie z tego obowiązku. Szczegóły dotyczące tej kwestii znajdują się pod linkiem https://mojekatowice.pl/is,co-zwalnia-z ... 10092.html które wyjaśniają, jak dokonać tego zwolnienia.
Post autor: theodora »
Sprawy o alimenty mogą być naprawdę trudne. Połapanie się we wszystkich niuansach prawnych to jest kosmos, dlatego lepiej do takich spraw zatrudnić prawnika. Ze swojej strony mogę polecić Legaleo - Kancelarię Wojas Pawlak. Wszystko tłumaczą i dosłownie prowadzą za rękę przez cały proces. Są bardzo skuteczni i zdecydowanie warto im zaufać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby