Zabawka
Zastanawiasz się, który hotel wybrać? W której restauracji tanio zjeść? Jak wymieniać walutę? Tutaj znajdziesz odpowiedź!
- Fiufiu
Re: Zabawka
ja mogę polecić klocki Plus Plus dla dzieciaków - są bezpieczne, wykonane z dobrej jakości plastiku i nie drogie. no a do tego zabaw z nimi jest tak wiele można wymyślać i wymyślać. każde dziecko lubi klocki
- martez
Akurat jeśli chodzi o sam wybór zabawek to faktycznie jest go całkiem sporo i ciężko jest się momentami zdecydować na coś fajnego. U mnie dziewczynki bardzo chwalą sobie zestaw gumek o bransoletek https://modino.pl/gumki-z-atestem-mega- ... -Toys-2436 i z tego co widzę cały czas tworzą jakąś nową biżuterię.
- TurystkaTola
Post autor: TurystkaTola »
Musze kupic mojej chrześnicy coś na roczek. Mam bizuterie, ale chciałabym dokupić jakąś zabawkę. Myślicie, że lalka szmaciana będzie dobrym pomysłem ? Jest bezpieczna, bo to w sumie pluszak. No i lekka do noszenia, więc będzie mogła ją sobie nosić. Poza tym wydaje mi się, że przez kilka ładnych lat posłuży jej jako zabawka. Tylko musiałabym kupić taką ręcznie szytą.
Post autor: tomuś34 »
Bardzo długo szukaliśmy odpowiednich zabawek dla naszego dziecka, aby zajęło się nimi przez dłuższą chwilę, no i muszę przyznać, że udało nam się znaleźć taki produkt, jak waytoplay . Jest to droga do układania, która ma zapewnić dziecku odpowiednią zabawę. Zobaczymy, jak się sprawdzi, bo to prezent na urodziny synka w tym tygodniu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby