kurier do palet
Zastanawiasz się, który hotel wybrać? W której restauracji tanio zjeść? Jak wymieniać walutę? Tutaj znajdziesz odpowiedź!
- esika
kurier do palet
Sprawa wygląda następująco - potrzebuję namiaru na taniego kuriera przewożącego przesyłki paletowe. Macie sprawdzone namiary? I kolejna sprawa czy można palety o większych gabarytach nadawać internetowo czy tylko i wyłącznie w punkcie? Byłabym wdzięczna za odpowiedź
- rara11
Re: kurier do palet
Jeśli chodzi o palety międzynarodowe to na pewno lepiej będzie skorzystać z pośrednika kurierskiego, bo dzięki niemu będziesz mogła rozeznać się w cenach kurierów i zobaczysz gdzie jest najtaniej.esika pisze: ↑20 maja 2021, 14:51 Sprawa wygląda następująco - potrzebuję namiaru na taniego kuriera przewożącego przesyłki paletowe. Macie sprawdzone namiary? I kolejna sprawa czy można palety o większych gabarytach nadawać internetowo czy tylko i wyłącznie w punkcie? Byłabym wdzięczna za odpowiedź
cga800 small
- trisza
A ja to w ogóle zastanawiam się jak wysłać kurierem paletę, bo czeka mnie nadanie większego gabarytu i nie wiem jak się za to zabrać. Dlatego też dołączam się do tego pytania i będę wdzięczna za pomocesika pisze: ↑20 maja 2021, 14:51 Sprawa wygląda następująco - potrzebuję namiaru na taniego kuriera przewożącego przesyłki paletowe. Macie sprawdzone namiary? I kolejna sprawa czy można palety o większych gabarytach nadawać internetowo czy tylko i wyłącznie w punkcie? Byłabym wdzięczna za odpowiedź
- martez
Ja jeszcze jakoś nie miałem okazji, aby nadawać tak wielkie przesyłki, ale myślę, że nie różni się to od zwykłych paczek oprócz gabarytów. Jak dla mnie także fajnie na stronie https://www.sendit.pl/blog/godziny-odbi ... ez-kuriera opisano to w jakich godzinach w ogóle kurierzy odbierają paczki.
Post autor: Traper »
Przy zakupie towarów z zagranicy, ważne jest, aby być na bieżąco z najnowszymi przepisami celnymi, które mogą wpłynąć na ostateczny koszt zakupu. Dokładne informacje na ten temat znajdują się pod linkiem https://panoramakutna.pl/czy-musisz-pla ... zagranicy/ oraz bycie świadomym tych zasad może pomóc w uniknięciu nieoczekiwanych opłat.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby