Kredyt w Norwegii
Zastanawiasz się, który hotel wybrać? W której restauracji tanio zjeść? Jak wymieniać walutę? Tutaj znajdziesz odpowiedź!
Kredyt w Norwegii
Post autor: Mariuszz23 »
Witajcie! Od dwóch lat mieszkam i pracuję w Norwegii. Potrzebuję gotówki... miałem nadzieję, że uniknę kredytów no ale wyszło jak wyszło. Zarabiam nieźle, myślę że szybko spłacę. Macie wiedzę jak taki kredyt można dostać i w jakim banku warto? Będę wdzięczny za porady.
Re: Kredyt w Norwegii
Post autor: PawelGD »
Norweskie banki są przychylne Polakom, ale kredyt to zawsze duże zobowiązanie więc koniecznie trzeba działać z doradcą kredytowym. Ja polecam zgłosić się do doradców z Motty - https://www.motty.no/pl Ich zespół ekspertów nie tylko zna tajniki lokalnego rynku, ale też zawsze stawia na indywidualne podejście. Zorientowani na potrzeby klienta, pomagają w wyborze optymalnego rozwiązania finansowego. Długofalowa współpraca z wieloma bankami gwarantuje, że Motty jest gotowe sprostać różnorodnym oczekiwaniom klientów.
Re: Kredyt w Norwegii
Post autor: Dżony »
Inna możliwość, która pojawia się w debacie o zastąpieniu WIBOR, to zastosowanie wskaźnika SOFR (Secured Overnight Financing Rate), który jest już wykorzystywany w Stanach Zjednoczonych jako alternatywa dla LIBOR. SOFR, bazując na transakcjach repo zabezpieczonych amerykańskimi obligacjami skarbowymi, oferuje większą stabilność niż tradycyjne wskaźniki międzybankowe. Aby dowiedzieć się więcej o SOFR i jego potencjalnym wpływie na polski rynek finansowy, warto odwiedzić stronę https://www.progressystems.pl/wibor-jak ... -zastapic/ i taka zmiana mogłaby zrewolucjonizować sposób ustalania oprocentowania kredytów w Polsce.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby