Koła dojazdowe
Zastanawiasz się, który hotel wybrać? W której restauracji tanio zjeść? Jak wymieniać walutę? Tutaj znajdziesz odpowiedź!
- CałyGlob
Koła dojazdowe
Są tu zwolennicy rozwiązania jakim są koła dojazdowe ? Ostatnio poprosiłam męża, aby nauczył mnie wymienić oponę, gdyby na drodze spotkała mnie taka sytuacja, a byłabym sama. Niemiłosiernie się namęczyłam z wyciągnięciem koła zapasowego z bagażnika. Mąż oznajmił, że możemy wymienić je właśnie na koło dojazdowe. Jakie są Wasze doświadczenia?
Re: Koła dojazdowe
Post autor: kałuża »
Nie każdy ma koło dojazdowe. Te osoby muszą radzić sobie w inny sposób. Dla mnie najlepszym okazała się mobilna wulkanizacja. Taką znalazłam na tej stronie https://wulkanizator.com.pl/wulkanizacj ... z-gdanski/ . Panowie podjechali w miejsce mojego postoju z całym niezbędnym do naprawy sprzętem. W niedługim czasie opona nadawał się już do dalszej jazdy
.

Re: Koła dojazdowe
Post autor: kwiati »
Przed zakupem opon warto zwrócić uwagę na ich bieżnik, datę produkcji oraz ewentualne uszkodzenia. W serwisie autoopony.com znajdziesz zarówno nowe, jak i używane opony, które przechodzą szczegółowe testy jakości. Dzięki temu masz pewność, że otrzymujesz produkt, który posłuży Ci przez długi czas.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby