Dziecko w podróży
Zastanawiasz się, który hotel wybrać? W której restauracji tanio zjeść? Jak wymieniać walutę? Tutaj znajdziesz odpowiedź!
- fabi
Dziecko w podróży
Ostatnio przed planowaną trasą odwiedziłam zaprzyjaźniony https://nawimarket.olx.pl i dałam się namówić na telewizorek samochodowy. Nigdy wcześniej nie jeździłam z dziećmi, więc to pierwsze co przyszło mi do głowy. A że cena konkretna i fachowcy znajomi, więc się skusiłam. I to był strzał w 10. A jak wy radzicie sobie z dziećmi w trasie?
- trisza
Re: Dziecko w podróży
powinien się sprawdzić. też może fajnym pomysłem będzie zegarek gps bo sporo ma funkcji i dziecko nimi może się zająć. a o tyle na podróż to praktyczny gadżet, że wiesz jak to jest, w tłumie się rozdzielicie, zgubicie a zegarek ma gps i możesz sprawdzić gdzie jest dziecko
- mamapiotra
Post autor: mamapiotra »
Wcale nie musi tak być.Ważne by dobrze się do takiej podróży przygotować.My na przykład regularnie od kilku lat wyjeżdżamy samochodem na wakacje do Chorwacji.Już sama podróż jest dla nas ekscytująca , bo po drodze już zwiedzamy i relaksujemy się .Nawet nasze maluch wcale nam nie przeszkadzaja , po prostu jesteśmy przygotowani. Mamy całkiem niezły prowiant , napoje i oczywiście obiadek dla dziecka ,takie gotowe danie, które bardzo maluchom smakuje... no i sie sprawdza w podróży. pzdrMegan pisze: ↑30 sty 2020, 10:12 No niestety, ale dzieci w podróży często sprawiają duży kłopot.
- kwiatushek05
Post autor: kwiatushek05 »
Co do wyprawki to między innymi na pewno przyda się również laktator elektryczny taki jak ten : https://www.lansinoh.pl/ Jest to bardzo ważne urządzenie które pozwoli młodej mamie na odciąganie resztek pokarmu po karmieniu dzięki czemu uniknie się bólu z tym związanego.
- sophia
Chciałabym za jakiś czas wybrać się w jakieś fajne miejsce z moją córką. Na stronie, którą podała mi koleżanka - pomysłowirodzice.pl można znaleźć wiele fajnych pomysłów, atrakcje dla dzieci śląsk. Przykładowo mnie spodobały się warsztaty dla dzieci Czary Mary w Gliwicach.
- Fiufiu
hej a dla noworodków kupujecie chustę czy nosidło ? nie wiem jak wygodniej będzie zwiedzać, z chusty Luna Dream korzystam na co dzień. ale na wyjazd nie wiem czy nie lepiej dokupić nosidło? jak myślicie?
- martez
Na pewno nie jest to łatwe i tym bardziej jeśli jeszcze mama również jest karmiąca. Pamiętam, ze przed każdą taką podróżą moja żona przy pomocy rankingu wkładek laktacyjnych https://najlepszy-ranking.pl/wkladki-laktacyjne/ zamawiała właśnie takie produkty, gdyż chciała mieć je na zapas. W sumie to dobrze, bo nigdy nie wiadomo kiedy mogą się one przydać.
- mczay
- Kontakt:
Powinniście dla dziecka wybrać zegarek gps dla dziecka
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety