Odkurzacz
Jak zwiedzać, co ze sobą zabrać, gdzie iść, a jakie miejsca za granicą omijać szerokim łukiem? Odpowiedzi znajdziesz tutaj.
- AlexanderDavis1967
Odkurzacz
Post autor: AlexanderDavis1967 »
Jakiego odkurzacza używacie w domu? Bo my z żoną właśnie szukamy czegoś... nasz "staruszek" właśnie się zajechał... Albo inaczej, żona go wymęczyła Znajomi polecają nam maszyny numatic. Co sądzicie?
- malutka
Re: Odkurzacz
Hm, a szukacie czegoś wiesz, taniego, czy sprzętu z górnej półki? Jeśli tego drugiego, to na pewno hide a hose będzie dla Was idealny. To centralny odkurzacz, jaki możesz schować w meblach (i nie mam na myśli schowka na pościele ) , a rurę od niego możecie śmiało wpuścić nawet w ścianę. Zatem ten odkurzacz nic miejsca nie zajmuje, a jest bardzo wygodny.
- Fiufiu
Mój odkurzacz nie był tani, ale na pewno niezawodny i prawie idealny. Nie wszystko dosprząta np w kącie gdzie mam wieszak na kurtki, kanapy tez nim nie odświeżę. Ale resztę w 70 metrowym mieszkaniu odkurzy. I dzięki bogu pod meblami też zbierze kurz i brud
- martez
Jak najbardziej sam wybór odpowiedniego odkurzacza może i łatwy nie jest, ale można znaleźć ten jeden wyjątkowy model. Ja jestem bardzo zadowolony z posiadania odkurzacza bezprzewodowego https://rankingodkurzacz.pl/odkurzacz-bezprzewodowy/ i moim zdaniem świetnie się on sprawdza na każdych powierzchniach.
Post autor: Magda32 »
Myślałam odnośnie odkurzacza centralnego jak budowaliśmy dom parę lat temu, ceny na nich naprawdę nie są niskie. Jednak powiem wam że warto, trafiłam na super sklep internetowy http://centralne-odkurzacze.net i jestem zadowolona. Jest to duża oszczędność czasu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby