Makijaż na wakacjach
Jak zwiedzać, co ze sobą zabrać, gdzie iść, a jakie miejsca za granicą omijać szerokim łukiem? Odpowiedzi znajdziesz tutaj.
- Atena_85
Makijaż na wakacjach
Wprawdzie na wakacjach staram się stawiać raczej na totalny luz, taki naturalny look, natomiast wiadomo, czasem wieczorem będę chciała wyjść gdzieś "na miasto", potańczyć. Dlatego potrzebny jest mi jakiś dobry, lekki podkład do twarzy, który pomoże wyrównać koloryt i ogólnie odświeżyć cerę. Czy jesteście w stanie mi coś takiego polecić? Wierzę w Was
Re: Makijaż na wakacjach
Post autor: Gość95 »
Lekki podkład to Better Than Perfect od Eveline. On się nie ściera tak łatwo, jest trwały. Nie robi maski. Dla mnie ideał. Ale dokup sobie też paletkę do konturowania Wonder Match, żeby podkład wyglądał przekorzystnie. I baw się dobrze!
Post autor: benia »
Jakie są wasze najlepsze tusze do rzęs? Chętnie bym wypróbowała coś nowego. Często w wakacje mój cały makijaż to podkreślenie rzęs tuszem i ewentualnie jakiś błyszczyk na usta. Nie chce mi się na wakacjach myśleć o robieniu wieloetapowego makijażu, więc stawiam na błyskawiczne i minimalistyczne rozwiązania.
Post autor: makijanatija »
Mam bardzo ładne usta i postanowiłam, że zacznę je wypełniać odpowiednim makijażem. Mam swoje ulubione pomadki, ale nie mogę się zdecydować na to, by jakaś konturówka do ust u mnie zawitała. Obawiam się, że źle je wybiorę względem szminek, jakie mam. Jak sobie poradzić?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby