Czesc,
jade na kilka dni do Wroclawia. Mozecie polecic mi jakas kawiarnie we Wroclawiu, gdzie moge cos zjesc i napic sie dobrej kawy?
Wroclaw
Mazury, morze, góry czy weekendowy city break? Polecane kierunki, piękne miejsca, tania turystyka w naszym kraju.
- JakubNowakowski
- BozenaNowak
Re: Wroclaw
Post autor: BozenaNowak »
Hej,
Ja moge Ci polecic etno cafe. To jest moja ulubiona kawiarnia w calym miescie. Mozesz tam sie napic nie tylko kawy na cieplo, ale takze na zimno, ktora jest podawana w buteleczkach. Co jest super, bo mozesz wziac ja sobie na droge
tutaj na ich stronie internetowej przeczytasz wiecej na ten tamat. Ale polecam zajrzec, bo serio warto!
Ja moge Ci polecic etno cafe. To jest moja ulubiona kawiarnia w calym miescie. Mozesz tam sie napic nie tylko kawy na cieplo, ale takze na zimno, ktora jest podawana w buteleczkach. Co jest super, bo mozesz wziac ja sobie na droge
tutaj na ich stronie internetowej przeczytasz wiecej na ten tamat. Ale polecam zajrzec, bo serio warto!
- fabi
A nie lepiej pomyśleć o jednodniowej wycieczce? Z przewodnikiem? Wiem, że tu https://dar-tour.com.pl/jednodniowe-wycieczki-krajowe/ znajdziesz wyjazdy do Wrocławia. Pokażą najpiękniejsze zakątki, podpowiedzą, gdzie zjeść. Myślę, że będzie zadowolony.
- Madoka-chan
Post autor: Madoka-chan »
Rozwiązan w takich sprawach jest naprawdę mnóstwo. Jest to bardzo indywidualna kwestia.
Każdemu zdarza się być głupcem przynajmniej przez 5 minut dziennie. Mądrość polega na tym, by nie przekroczyć limitu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby