trantran.pl opinie
Mazury, morze, góry czy weekendowy city break? Polecane kierunki, piękne miejsca, tania turystyka w naszym kraju.
- Sydoniusz
trantran.pl opinie
znacie wietnamską restaurację w centrum Warszawy TranTran? Po powrocie z wakacji w Wietnamie szukam prawdziwego, dobrego jedzenia wietnamskiego. Byliście tam? Macie jakieś opinie? Jestem spod Warszawy, dlatego wolę najpierw zapytać zanim wybiorę się w podróż
- malutka
Re: trantran.pl opinie
Hej, właśnie sobie sprawdziłam, co restauracja http://trantran.pl/ oferuje i dzięki Tobie z pewnością tam zajrzę. Mają dobre opinie w sieci, ale co najważniejsze, podobno naprawdę znają się na gotowaniu. Raczej nie uda mi się nigdy pojechać do Wietnamu, ale z chęcią spróbuję tamtejszej kuchni. Podobno w TranTran to naprawdę możliwe, ale jeszcze zobaczymy, czy ich Pho To mi zasmakuje.
- ewka789
Opinie o trantran.pl są bardzo dobre, bo kuchnia jest wyśmienita. Bardzo lubię kuchnię wietnamską i często u nich zamawiam jedzenie. Polecam wszystkim miłośnikom kuchnia azjatyckiej.
nie płaci za SEO - sprawdź w BIG
nie płaci za SEO - sprawdź w BIG
- wanessa232
Post autor: wanessa232 »
Często chodzę do restauracji trantran.pl, bo lubię dobrze zjeść. Może moja opinia kogoś zachęci do odwiedzenia ich. Mają pyszne wietnamskie jedzenie.
- mirella919
Post autor: mirella919 »
Potwierdzam wszystkie pochlebne opinie o trantran.pl. Uwielbiam kuchnię azjatycką, a tam robią jedną z najlepszych w Warszawie. Gorąco ich polecam.
- tola012
Jestem bardzo wymagająca, jeśli chodzi o smaki azjatyckie. Bardzo lubię jedzenie wietnamskie, a koleżanka poleciła mi trantran.pl. Jej dobra opinia przekonała mnie, szczerze polecam tę restaurację.
- sylwia123
Niewiele jest takich miejsc jak trantran.pl. Jestem ogromną fanką azjatyckiego jedzenia, ale takie z górnej półki trudno znaleźć nawet w Warszawie. To jest moja opinia, ale polecam ich sprawdzić.
wysoki poziom cukru we krwi objawy
wysoki poziom cukru we krwi objawy
- benia881
Po powrocie z Wietnamu nie maiłam ochoty na inną kuchnię. Poszukałam opinii o restauracjach azjatyckich i trafiłam na trantran.pl. Od tamtej pory chodzę tam tak często, jak tylko mogę, bo można tam pysznie zjeść.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby