Polskie wybrzeże
Polecenia hoteli i noclegów.
Polskie wybrzeże
Post autor: Jowitam »
Lubicie polskie morze? Ja uważam, że jest naprawdę niedoceniane. Jasne, pogoda w naszym kraju jest w stanie spłatać figle, ale tak naprawdę, jeśli nastawić się nie tylko na plażowanie, to jest co robić - można wypocząć. Znacie jakiś hotel w Krynicy Morskiej? W dobrej cenie?
Re: Polskie wybrzeże
Post autor: lótka »
A Świnoujście wchodzi w grę? Dokładnie tam znajduje się Hotel Villa Herkules https://www.villaherkules.pl/pokoje , który mógłby Ci przypaść do gustu. Na miejscu wypocząłem za wszystkie czasy, okolica okazała się równie porywająca. Myślę, że i Ty znajdziesz tam coś dla siebie. Pokoje noclegowe są niezwykle komfortowe.
- nosleep
Re: Polskie wybrzeże
Moim zdaniem wakacje nad morzem to super sprawa, szczególnie jeśli ma się małe dzieci. My w tym roku byliśmy w Pobierowie i było naprawdę ekstra. Mam 4 letniego syna, więc dla niego zabawa na plaży była czymś naprawdę super Noclegi w pobierowie zamawiałam przez stronę wakacjon.pl. Tam zebrane są różne oferty, więc można szybko i bez problemu zarezerwować wybrane noclegi. Ja zawsze rezerwuje dużo wcześniej, bo potem w sezonie ciężko trafić na fajną miejscówkę.
Wróć do „Jaki hotel polecacie?”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10