Dom
Najlepsze gadżety dla podróżnika. Praktyczne porady, rekomendacje, sklepy ze sprzętem.
- wanilia
- Fiufiu
Re: Dom
A nie nie mam termomixa. Nawet mi się nie marzy, znam wiele osób które kupiły,m spłaciły a rzadko używają. Z takich ułatwiaczy to mam grilla elektrycznego breville - szybko można obiad zrobić - wrzucić kiełbaskę czy pierś z kurczaka ugrilowac i jest co jeśćwanilia pisze: ↑15 sie 2020, 22:04 O tym jeszcze nie słyszałam, ale rzeczywiście super sprawa, bardzo poręczna i na dodatek w dobrej cenie. A co używasz jeszcze w domu, żeby ułatwić sobie życie Myślałam o jakimś termomixie, ale cena jak dla mnie zaporowa. Masz coś sprawdzonego
- mczay
- Kontakt:
- foxi
Jak zaczynamy mysleć o nowym domu zawsze zastanawiamy sie jak ten dom będzie wyglądał.Na szczęście w większości ofert gotowych projektów prezentowane są mniej lub bardziej dokładne wizualizacje tych domków. Tak jest też w pracowni architektonicznej Mg Projekt - https://www.mgprojekt.com.pl/ .Szwagier aktualnie prowadzi intensywne poszukiwania projekt i właśnie ta agencja dysponuje projektem, który go najbardziej zainteresował. Dodatkowo, jeśli kupi projekt do 21 września otrzyma rabat w wysokości 20 % .Całkiem spora oszczędność.
Post autor: Estela11 »
Na wiosnę chcemy ruszyć z budową domu rekreacyjnego na działce. Ale najpierw oczywiście musimy wybrać odpowiedni projekt domu. Myślę, że tego typu projekt byłby odpowiedni - https://www.domywstylu.pl/projekt-domu- ... a_dr-s.php Projekt prezentuje się funkcjonalnie oraz praktycznie. A do tego również wizualnie sprawia bardzo pozytywne wrażenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby