Akcesoria dla niemowlaka
Jak przygotować dziecko do podróży? Jak przetrwać kilka godzin drogi w samochodzie czy pociągu? Podpowiadamy, co spakować i na jakie rozwiązania postawić.
- Policjantka
Akcesoria dla niemowlaka
Post autor: Policjantka »
Chcesz zakupić akcesoria dla niemowlaka? Jeśli tak to koniecznie zapoznaj się z ofertą sklepu BEJBI -> zakupisz w nim kubki niekapki, szczotki do butelek, szczotki do włosów, smoczki do butelek, butelki i wiele innych.
-
Re: Akcesoria dla niemowlaka
Kompletowanie wyprawki dla dziecka tonie lada wyzwanie. Jeśli spodziewacie się przyjścia na świat Waszego malucha zimą, to polecam zapoznać się z artykułem na stronie http://prezenty4u.pl/2019/01/29/opieka- ... m-w-zimie/. Okazuje się bowiem, że opieka nad niemowlakiem w zimie wymaga jeszcze dodatkowych rozwiązań
- Justynka
o! powinniśmy się przygotować odpowiednio do przywitania nowego członka rodziny:) widzieliście ofertę tego sklepu https://www.coolmama.pl/ ? jest tutaj spory asortyment zarówno dla przyszłych mam ,maluszków jak i starszych dzieci. Ceny są przyzwoite a jakość pierwsza, zwłaszcza że są to produkty polskie
- kropka
Zgadzam się, poza tym uważam że wózek jest najważniejszym zakupem. Mam x-landera którego zamówiłam bezpośrednio od producenta i zwracałam uwagę przy wyborze na to żeby wózek był bezpieczny, stabilny, miał duży kosz zakupowy i porządne koła i dobrą amortyzację
Post autor: Amanda33 »
Okazało się, że spodziewam się bliźniąt i muszę kupić wózek bliźniaczy. Nic nie było dla mnie tak trudne jak to. Całe szczęście ten wybór mam już za sobą i padło na Cavoe AVEC. Najlepszy spośród podwójnych - zgrabniejszy i dużo lżejszy od nich.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby