Jakie macie pomysły na bio wakacje dla cukrzyka?
Wakacje w wersji bio. Porady, dyskusje, opinie.
- ninja
Re: Jakie macie pomysły na bio wakacje dla cukrzyka?
Hej, jeśli chodzi Ci o metforminę https://slim-express.pl/metformina-a-od ... amow-wagi/ , to ona nie jest droga, nawet bez ryczałtu. W większości aptek ją teraz znajdziesz, chociaż nie wiem jak to dokładnie jest, bo teraz z tymi lekami to tak namieszali.. Co do miejsc, jakie możesz odwiedzić, to napiszę wieczorem, bo mąż ma tam przyjaciela, a ten na pewno o fajnym lokalu słyszał.
- ziemniak
Nie wiem czy cukrzyk może jeść (chyba nie powinien) xd ale może na pewno kolekcjonować jakieś nasiona marihuany dla zabawy, bo z tego co słyszałem, to można tak.. 

- Justynka
Skoro mowa o odchudzania to trzeba rowniez cwiczyc . To podstawa aby osiagnac smukla sylwetke. Ja np wolę ćwiczyć normalnie czy to w domu czy na swiezym powietrzu. Nie zawsze mam czas gdzies wyjsc na dluzej w takim celu wiec domowa silownia byla najlepszym wyjsciem.Zakupilam sobie stad kilka potrzebnych sprzetow https://www.e-insportline.pl/ jak orbitrek i bieznia - no i wkoncu moge spokojnie regularnie cwiczyc 

- Kordik
Bardzo pięknym miejscem na wakacje, jest Indonezja. Firma Dua Benua posiada wycieczki w te strony dostosowane indywidualnie do klienta. Polecam taki wyjazd jeśli chcemy mieć wakacje pełne wrażeń. Szczególnie warto zobaczyć wulkany na bali - Polecam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby