Zarządzanie nieruchomościami
Podróż dookoła świata? Czemu nie! Radzimy, jak zorganizować podróż w odległe zakątki świata, co spakować do bagażu podręcznego, jak się zabezpieczać przed kradzieżą i jaki sprzęt kupić. Wybierasz się w daleką podróż? Zajrzyj tutaj.
Zarządzanie nieruchomościami
Post autor: Gość »
Czy ktoś z Was korzysta z usług zarządców nieruchomości? Zaczynam przygodę z wynajmem i przeraża mnie liczba rzeczy, o których trzeba pamiętać. Myślę, że zarządca mógłby ułatwić mi życie, ale nie wiem, czy warto inwestować w taką usługę. Jak wygląda taka współpraca w praktyce? Czy zarządca zajmuje się też promocją mieszkania i poszukiwaniem najemców?
Re: Zarządzanie nieruchomościami
Post autor: kasjusz »
Stary, jeśli wynajem Cię przeraża, to zarządca to naprawdę dobry pomysł. Słyszałem o Per Modum – kumple mówili, że ogarniają wszystko: promocję mieszkania, szukanie najemców, a potem cały kontakt z nimi i drobne naprawy. W praktyce Ty podpisujesz umowę i oni załatwiają resztę, a Ty możesz spokojnie zająć się swoimi sprawami. Podobno inwestycja w taką usługę szybko się zwraca, bo unikasz stresu i masz więcej czasu. Warto obczaić https://www.per-modum.pl/oferta.htm
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby