Hej forumowicze!
Ostatnio natknąłem się na ciekawy wpis o masażerach stóp (na stronie: https://megamedic.pl/pl/c/MASAZERY-STOP/302). Zastanawiam się, czy warto zainwestować w taki sprzęt. Czy ktoś z Was korzystał z masażera stóp i mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami?
Z tego, co czytam, masażery mają działać relaksująco, poprawiać krążenie, a nawet pomagać w przypadku bólu czy zmęczenia stóp. Na stronie jest sporo różnych modeli: od prostych urządzeń do wibracyjnego masażu, po bardziej zaawansowane z funkcją podgrzewania czy masażu shiatsu.
Mam siedzącą pracę, więc stopy często czuję jak dwa ciężkie kamienie na końcu nóg... Myślę o czymś takim, żeby trochę się rozluźnić po całym dniu. Ale pytanie brzmi: czy takie urządzenia faktycznie coś dają? Czy to bardziej gadżet niż realna pomoc?
Dajcie znać, jeśli macie jakieś rekomendacje lub przemyślenia! Szczególnie interesuje mnie, czy opłaca się kupić coś droższego, czy może prostszy model wystarczy.
Czekam na Wasze odpowiedzi i z góry dzięki za każdą radę!
masażery stóp sposób na relaks i zdrowie
Jak zwiedzać, co ze sobą zabrać, gdzie iść, a jakie miejsca za granicą omijać szerokim łukiem? Odpowiedzi znajdziesz tutaj.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Polska
- ↳ Dziecko w podróży
- ↳ Europa
- ↳ Świat
- ↳ Porady
- ↳ Gadżety
- ↳ Hotele i noclegi
- ↳ Moda
- ↳ TOP 10
- ↳ Walizki, torby